Portfolio

Onderstaand enkele voorbeelden van websites die zijn gemaakt in Joomla Responsive Web Design.
Deze CMS websites werken op alle apparaten en zijn op elk apparaat goed leesbaar.
Elke website is standaard uitgerust met een firewall en virusscanner.

rodvisions componets

Kleiboer Communicatie.

Wilma Kleiboer is tekstschrijver, gespecialiseerd in marketingcommunicatie. Opgeleid als journalist en verder opgevoed in de praktijk van een PR & tekstbureau.
www.kleiboercommunicatie.
Ontwerp & tekst: Kleiboer Communicatie.

rodvisions componets

Ketting aanhangers

Wij zijn een groothandel in Aanhangwagens – Bedrijfsaanhangwagens – Paardentrailers. Wij kopen en leveren alle merken en uitvoeringen rechtstreeks van en aan Particulieren, Officiële merkdealers en Leasemaatschappijen.
www.kettingapeldoorn.nl

Bloemen Wilma

De schrijvende bloemist

De schrijvende bloemist. Dat ben ik, Wilma Kleiboer Opgeleid als bloemist en journalist. Actief als tekstschrijver en wildplukbloemist. Regelt PR- en tekstzaken voor anderen.
www.deschrijvendebloemist.nl/
Ontwerp, tekst & fotografie: Kleiboer Communicatie.

rodvisions componets

Ad Germing

Op deze site kun je mijn foto`s zien die niet toevallig zijn gemaakt maar meestal met veel moeite en vooral veel geduld.
www.ad-germing.nl

rodvisions componets

De Ratelaar

De Ratelaar, streekblad voor Beemte Broekland. Eens per maand komt het krantje uit. Het eerste krantje werd in december 1972 uitgegeven.
www.deratelaar.nl

rodvisions componets

Jeroen Mensink

Jeroen Mensink is net begonnen als zzp'er en daar hoort natuurlijk een website bij, nu nog simpel maar die zal snel worden uitgebreid.
www.jmtd.nl
Ontwerp: Kleiboer Communicatie.

rodvisions componets

Steenweg v.o.f.

Steenweg v.o.f. is een familiebedrijf dat al ruim 25 jaar openhaardhout verkoopt. Het hout dat we verkopen is eik, beuk of een mix van deze twee. Berken en essen hout hebben we zolang de voorraad strekt.
www.steenweghaardhout.nl

rodvisions componets

Kraam90

Kraam90 is een winkel in een schuur. "Dat is ons sfeertje," legt Barbara uit. "We combineren in de winkel de steigerhouten meubelen met vintage spullen en 'gewoon' nieuwe woonaccessoires.
www.kraam90.nl
Tekst & fotografie: Kleiboer Communicatie.

rodvisions componets

De Holhorst

Vakantiewoning te Beemte, u bent van harte welkom in onze woonboerderij “De Holhorst” in het pittoreske Beemte-Broekland, een buurtschap net ten noorden van Apeldoorn.
www.deholhorst.nl

Bloemen Wilma

Roy Hamer

Rietdekken is arbeidsintensief werk. Roy Hamer heeft een team van zeer ervaren, vakbekwame rietdekkers, waarmee hij snel en efficiënt kan werken.
www.riet-rietdekker.nl
Ontwerp, tekst & fotografie: Kleiboer Communicatie.

Jan Frens Hut

Jan Frens Hut is een interim manager gespecialiseerd in veranderprocessen en projectmanagement. Voor zorginstellingen, maatschappelijk betrokken organisaties en overheden.
www.jfhinterim.nl
Fotografie & tekst: Kleiboer Communicatie.

rodvisions componets

Techniek Apeldoorn

Techniek Apeldoorn installatiebedrijf. Wij, Bertus Koetsier en Dennis Koopman, dragen inmiddels al meer dan 10 jaar de naam Techniek Apeldoorn.
www.verwarming-apeldoorn.nl

rodvisions componets

diVlo schoonmaak

Wilt u iets laten schoonmaken of schoonhouden?
Dan hoeft u niet verder te zoeken. diVlo is het bedrijf waar uw wensen centraal staan.
www.divlo.nl

rodvisions componets

RodVisions Components

U vindt in deze shop een uitgekiend programma hengelbouw materialen en componenten van hoge kwaliteit, geïllustreerd met fotowerk, technische informatie en diverse hengelbouwtips. (tweetalig)
www.rodvisionscomponents.nl

rodvisions componets

Sunsupply zonwering

Sunsupply zonwering Ommen, Wij leveren een breed scale aan produkten die voor schaduw zorgen zowel buiten als binnen in de woning. Ons vrijblijvend advies zal op basis van uw wensen en voorkeuren worden opgesteld.
www.sunsupplyzonwering.nl

rodvisions componets

Huurders Belangen Vereniging WijZijn

Huurders Belangen Vereniging WijZijn is een onafhankelijke vereniging die als doelstelling heeft het behartigen van de belangen van huurders van een woning van De Woonmensen.
www.hbvwijzijn.nl

rodvisions componets

Alpha Adventures

Op zoek naar verdieping? Gewoontes en patronen: automatisme of bewust? Grenzen verkennen? Onbekende kusten ontdekken in je gewaarwording?
www.alphaadventures.nl
Ontwerp & tekst: Kleiboer Communicatie.

rodvisions componets

Ons Huus

Dorpshuis Ons Huus is gelegen in de buurtschap Beemte Broekland, zes kilometer ten noorden van Apeldoorn. Ons Huus is een ontmoetingsplek voor de inwoners van Beemte Broekland en omstreken.
www.onshuus.nl

rodvisions componets

IDENT Coaching

Rita Leerkes in Vaassen biedt coaching gericht op het persoonlijk functioneren. Rita's werkwijze is persoonsgericht, vraaggericht én doelgericht.
www.identcoaching.nl
Ontwerp, fotografie & tekst: Kleiboer Communicatie.

rodvisions componets

De Wilhelminakerk

Wilhelminakerk te Beemte Broekland, Wenum Wiesel en Het Loo (Apeldoorn-Noord). De Wilhelminakerk wil een open geloofsgemeenschap zijn waar mensen zich welkom en gekend weten.
www.wilhelminakerk.com

rodvisions componets

Nikkels BV

Loon- en grondverzetbedrijf Nikkels BV is een bedrijf met een vestiging in Teuge en Eerbeek. Onze werkzaamheden bestaan uit agrarisch loonwerk en grondverzet.
www.nikkelsteuge.nl

rodvisions componets

Hof van Beemte

Midden in de IJsselvallei nabij Apeldoorn (6 km) en Deventer (10 km) ligt de vakantiewoning Hof van Beemte. Een gerieflijke boerderij omringd door groen waar u met vier personen kunt verblijven en kunt genieten van de rust en ruimte van het platteland.
www.hofvanbeemte.nl

rodvisions componets

De Reeverhof

Vakantiewoning de Reeverhof is een voormalige stal bij onze authentieke boerderij in het buitengebied van Harfsen. Wij hebben deze in 2016 volledig gerestaureerd tot woning, van alle gemakken voorzien en met een hoog afwerkniveau.
www.reeverhof.nl
Ontwerp, fotografie & tekst: Kleiboer Communicatie.

rodvisions componets

Forza Fiat.

In 1985 is Evert Jan voor het eerst mee geweest met Evert Fuut naar de wedstrijd in Lochem. Hier is destijds het lontje aangestoken. Lawaai, vermogen, rook, snelheid, dat wil iedereen toch?
www.forzafiat.nl

Bloemen Wilma

'Toer de Boer op'

'Toer de Boer op' is een vereniging van plattelandsondernemers, die producten en diensten van het platteland leveren. De fiets- en wandelroutes voeren u langs tal van bijzondere adressen in de IJsselvallei.
www.toerdeboerop.nl
Ontwerp, tekst & fotografie: Kleiboer Communicatie.

Koetswerk Webdesign - Holhorstweg 9 - 7341 AC Beemte Broekland - 055-3121457 - rein@koetswerk.nl

Privacy policy en cookiebeleid